XS-scuba Fusion 2GR silikon dykkermaske med innebyggede «lesebriller» og ByPass Elite 2-ventil snorkel med munnstykke i silikon – ClearYellow (MSV1)

XS-scuba Fusion 2GR silikon dykkermaske med innebyggede "lesebriller" og ByPass Elite 2-ventil snorkel med munnstykke i silikon - ClearYellow (MSV1)
XS-scuba Fusion 2GR silikon dykkermaske med innebyggede «lesebriller» og ByPass Elite 2-ventil snorkel med munnstykke i silikon

Maske med «lesebriller» med styrke 1,75. Styrken ligger i den nederste delen av glasset, mens den øverste har nøytralt glass. Ansiktstetting i meget komfortabel og tett silikon. Den nederste del av glasset (med synskorreksjon) er optimalt vinklet nedover for å gjøre det lettere å lese av computer, kamera etc. Lite volum. Passer de fleste voksne ansikter.

To-ventil snorkel som er lett og tørr å puste i. Munnstykke av silikon. Bunnventilen gjør det lett å tømme snorkelen for vann. Toppventilen forhindrer vannsprut å komme ned i røret når du befinner deg i overflaten. I tillegg er det et reservoar til det vannet du aldri får helt ut av snorkelen.

Gratis levering 🙂

Vejl. pris: kr. 1.690,00
Din pris: kr. 1.275,00
Spar: kr. 415,00

NOK1.275,00
Processing ...