Salvas Kool silikon dykkermaske og MasterDry sr. helt tørr snorkel med munnstykke i silikon – svart (MSV3)

Salvas Kool silikon dykkermaske og MasterDry sr. helt tørr snorkel med munnstykke i silikon - svart (MSV3)
Salvas Kool silikon dykkermaske og helt tør MasterDry sr. snorkel med munnstykke i silikon

Særdeles komfortabel toppklasse maske med et meget stort synsfelt og lite volum i cool italiensk design og en helt tørr 2-ventil snorkel med munnstykke i silikone. Dykkemasken passer alle voksen-ansikter. For deg som vil ha det beste som er tilgjengelig.

Dykkermasken: Den sommerfugllignende designen på maskerammen gir et stort synsfelt, både framover og nedover. En fremragende maske til både flaske- og snorkeldykking. Meget god komfort på grunn av den meget myke og fleksible silikontettingen. Tettning med dobbelkant som sikrer den beste muligheten for en tett og komfortabel maske. Spesielt for flaskedykkeren er det viktig at du kan se ned og finne inflator, instrumenter, etc.

«Dry-top» snorklen: Ideel til deg som føler dig litt utrygg ved tanken på at du kan få vann i munnen når du puster i snorklen. Toppventil som forhindrer vann i å komme ned i snorkelen. Bunnventil som gjør det lett å tømme snorklen for det vannet som kommer inn i snorkelen når bitemunnstykket er under overflaten uten at være i munnen. Reservoar som fanger opp dråper fra innsiden av snorkelen, slik at du sikres en helt tørr pusting. Munnstykke av komfortabel silikon.

Gratis levering 🙂

Vejl. pris: kr. 1.690,00
<strong>Din pris: kr. 995,00</strong>
Spar: kr. 695,00

NOK995,00
Processing ...